- 500-600g Kycklinginnerfileer
- 1 liten lök
- 1 knippe färsk broccolli eller frusen i lagom mängd
- 5dl Creme Fraiche
- ½-1 dl vatten
- smör till stekning
- 1-3 tsk grön currypasta (efter smak)
Fräs de frusna kycklinginnerfileerna i smör i en traktörpanna eller stekgryta (detta är anledningen till att jag gärna använder just kycklinginnerfileeer, de är i lagom storlek redan från början, de tinar snabbt och steks snabbt). Häll på C/F. Det behöver inte vara 5dl, men jag hade en stor burk som det var dags att använda. Häll i ½-1 dl vatten så det blir lagom koncistens. Låt puttra medan du rengör och skär till broccollin. Spara stabbarna till annat. Lägg i broccollin och currypastan. Låt puttra färdigt.
Jag åt detta tillsammans med savojkålen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar